Ons verhaal

Elke dag genieten we ervan. Als we het vakwerk van keuken-bouwers en meubelmakers mogen afmaken. Als stijlvolle keukens en karakteristieke meubels de laklaag krijgen die ze verdienen. Strak en zuiver, volledig mat, hoogglans of met een zachte glans waarin een kwaststreek zich aftekent.

Sinds 2004 leggen we ons toe op het spuiten van keukens, meubels en interieurs. Perfectionistisch als we zijn, nemen we geen genoegen met een snel resultaat. Elk stofje telt. 

Daarom beschikken we in Lunteren over een schone en efficiënt ingerichte spuiterij. Hier hebben we alle ruimte om laklagen te laten uitharden. Het kwaliteitsverschil blijft zichtbaar: jaren na het spuiten herkent u ons werk aan de onverminderde, diepe glans. Werk van vakmensen!

Jacob Bosch

Strak spuitwerk leveren. Dat is al jarenlang de passie van Jacob. Jarenlang werkte hij als autospuiter. Na een functie als technisch specialist bij BASF hakte Jacob de knoop door. Hij maakt zijn droom waar en vestigde zich als spuiter van meubels, keukens en interieurs.

Boschcoatings in Ethiopië

Jacob Bosch van Boschcoatings heeft trainingen gegeven aan dove Ethiopische meubelmakers. Bij deze trainingen leerden zij hoe zij meubels kunnen verven met spuitverf. Dit zijn medewerkers van Passion Furniture; een organisatie die hoge kwaliteit keukens en meubels maakt in Ethiopië. Daarbij bieden zij werkgelegenheid voor dove Ethiopiërs.