Keuken renovatie | Loslatend folie of een verouderde kleur?

Misschien herkent u het wel. U hebt een keuken die in technisch opzicht nog voldoet. Maar de folie laat los of de kleur past niet meer bij uw interieur. U hebt een meubelstuk of een kostbaar meubel in huis. U geeft het graag een andere, nieuwe kleur. Bij Bosch Coatings zijn we gespecialiseerd in de renovatie van keukens en meubels; keukens en meubels geven we een nieuw jasje.

Keukens, kasten, tafels, stoelen en andere meubelstukken geven we een nieuwe laklaag. We verwijderen de folie of oude laklagen, brengen een hechtende primer aan en lakken of beitsen het hout. Gaat het om de renovatie van een keuken, dan koen we de gelakte panelen monteren. Het resultaat is verbazend. Na de renovatie heeft uw keuken of meubel een compleet nieuwe uitstraling.

Ouderwetse kasten veranderen in stijlvolle meubels. Gedateerde keukens krijgen de allure van een handgemaakte keuken. En de kosten? Die zijn relatief laag: zo renoveren we stoelen al vanaf 75 euro en tafels vanaf 150 euro. Kom langs en bespreek uw wensen, dan maken we een voorstel op maat voor u!